• Uitnodiging Sportevenement 2022 Amateurvoetbaleindhoven.nl

 • Uitnodiging sportevent 2022 Amateurvoetbaleindhoven

  Amateurvoetbaleindhoven.nl verzorgt op vrijdag 10 juni haar negende jaarlijkse afsluitingsavond. Deze avond wordt dit jaar gehouden op het sportpark van voetbalvereniging DBS. We willen uw verenging uitnodigen om op deze avond aanwezig te zijn. Een onderling samenzijn met alle betrokkenen uit het amateurvoetbal in onze regio.
  Uitnodiging Amateurvoetbaleindhoven
  Voorafgaand aan de avond wordt er om 19.30 uur  traditioneel weer een wedstrijd gespeeld tussen de  amateurtrainers uit de regio en Legendary PSV. Na de  wedstrijd begint om 21.00 uur de avond met uitreikingen.  

  Programma
  Op deze avond worden er wederom diverse prijzen uitgereikt. De  kampioenen ontvangen, zoals in de voorgaande jaren, een officiële  kampioenschaal van Amateurvoetbaleindhoven. Daarnaast wordt de  AVE Cup uitgereikt. Voor dit seizoen wordt voor de vierde keer de  'Trainer van het Jaar' gekozen. De bezoekers kunnen via een poll  op Amateurvoetbaleindhoven hun stem uitbrengen. De poll wordt  medio mei gepubliceerd met de genomineerde trainers op de  website. Uit alle genomineerde trainers wordt op de avond zelf door  de aanwezige trainers eveneens een stem uitgebracht, waaruit de  uiteindelijke winnaar komt.

  Ook worden de kampioenen uit het vrouwenvoetbal in onze regio   gehuldigd en zij ontvangen eveneens een kampioenschaal. Daarnaast staat ook de uitreiking van de Oeuvreprijs weer op het programma.

  Kortom, een avond waar je als amateurvoetballiefhebber bij moet zijn.

  Ps. We zullen het op prijs stellen om deze uitnodiging op de website van uw club te plaatsen en te delen op social media.

  Info:

  Vrijdag 10 juni aanvang wedstrijd trainers: 19.30 uur. Aanvang avond: 21.00 uur.

  Sportpark VV DBS: Het Schaapsdijk 109, 5657 AW Eindhoven.

  www.amateurvoetbaleindhoven.nl
  e-mail: info@amateurvoetbaleindhoven.nl