• Beste leden, familie, dierbaren en vrienden van vv Gestel,

  NIEUWJAARSRECEPTIE:

  Op zondag 7 januari vanaf 14.00 nodigen we iedereen uit om samen een toost op het nieuwe jaar uit te brengen.

  Voorafgaand zijn er 2 wedstrijden om 12.00 uur nml. Gestel 2 – Gestel 4 en Gestel 3 – Gestel Veteranen

  VRIJWILLIGERS:

  Via deze weg wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar!. Dankzij jullie hebben we afgelopen jaar een kwaliteitsinjectie gekregen.

  Kijkend naar de toekomst willen we een gezond en bruisend vv Gestel. In de zomer een nieuw kunstgrasveld, een gezellige kantine (met andere stoelen), een bruisende jeugdafdeling met een dito jeugdcommissie, Waar de belangen van sponsoren goed behartigd worden en waar nieuwe sponsoren in de rij staan om onderdeel te worden van deze fantastische vereniging.

  Ook de leden moeten beseffen dat ze lid zijn van een vereniging en allemaal hun steentje bijdragen. Voordat jij je wedstrijd kan spelen moet er ontzettend veel gebeuren. Meestal heb je er geen erg in (en zo hoort het ook). Op de achtergrond zijn er echter veel mensen actief voor jou: leiders, trainers, barpersoneel, de onderhoudsploeg, site medewerkers, meerdere commissies, bestuursleden enz..

  Om vrijwilliger te zijn ben je echt geen halve dag in de week kwijt. Je kan je ook aanmelden voor een uur per week of voor bepaalde jaarlijkse activiteiten. Voor meer info spreek Rita Trimbos aan of mail naar ledenadministratie@vv-gestel.com. Door de groei die we doormaken hebben we ook meer mensen nodig!

   

  13 januari jeugdtoernooi: spelers onder de 10 jaar bij vv Gestel met o.a. Sparta, NAC, Beerschot, Mechelen, Zulte Waregem, Anderlecht, enz..

   

  Nieuw Scorebord: wij willen Brabant Sport bedanken voor het sponsoren van het nieuwe elektronische scorebord.

   

  Algemene Leden Vergadering: datum volgt z.s.m..

   

  Kopij nieuwsbrief

  Heb jij iets te melden vanuit bv jouw elftal voor deze nieuwsbrief, stuur het dan naar ledenadministratie@vv-gestel.com  Met een sportieve groet,

  Herman Brugmans voorzitter  vv Gestel, Locatellistraat 3, 5654 JB EINDHOVEN. Telefoon 040 2520212. Website https://www.vv-gestel.com Je ontvangt deze mail omdat je staat ingeschreven als lid van vv Gestel. Wil je deze mail niet ontvangen? Geef dit aan per mail: ledenadministratie@vv-gestel.com