• Jeugdleden gratis naar FC Eindhoven - Roda JC

  30-11-2021:
  Helaas is dit evenement geannuleerd i.v.m. de laatste corona maatregels.

  Orginele bericht op 19-11-2021:

  Beste VV Gestel,

  Zoals u wellicht weet, zijn er de komende drie weken geen toeschouwers welkom op de tribunes in het betaald voetbal vanwege nieuwe corona maatregelen. Maar wij blijven optimistisch en gaan door met het maken van plannen voor de toekomst.

  Afgelopen 24 September hebben wij de jeugdleden van alle voetbalverenigingen in de regio gratis uitgenodigd bij de wedstrijd tegen NAC Breda. Mede dankzij de steun van alle enthousiaste regionale (jeugd)voetballers die een kaartje hadden bemachtigd was dit een groot succes.  Helaas heeft niet iedereen gebruik van deze actie kunnen maken want de actie was al dagen voor de wedstrijd ‘uitverkocht’.

  Daarom nodigen wij in samenwerking met Decathlon Best wederom alle jeugdleden (t/m 18 jaar) van uw vereniging gratis uit voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade op 18 december om 16:30 uur in het Jan Louwers Stadion. Voor de senioren geldt een speciaal tarief van €10,- voor deze wedstrijd.

  Wilt u met uw vereniging direct van start met deze actie? Bekijk dan de bijlage voor een op maat gemaakt communicatiemiddel. Uw leden kunnen via https://www.fc-eindhoven.nl/clubactie kaarten aanvragen/aanschaffen.

  Mochten er vragen zijn over het bestellen van de tickets kunt u bellen met de afdeling ticketing op telefoonnummer: 040 211 29 67. Voor overige vragen ben ik bereikbaar op dit mailadres of onderstaand telefoonnummer.

  Wij blijven de maatregelen van de overheid in de gaten houden. Mocht het noodzakelijk zijn zullen wij u nader informeren omtrent deze actie.

  Met sportieve groet,

  Jens van Son