• Voetbal.nl app gaat live in week 34!

  Je vereniging beschikt over een Club.Pakket van Sportlink. Onderdeel van het Club.Pakket is Club.Mobiel. Dit is de oplossing om de Voetbal.nl app nog leuker te maken voor alle leden en fans. Per wanneer kun je van start met de nieuwe Voetbal.nl app?

  De Voetbal.nl app, live & kicking

  De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kan iedereen met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, push-berichten met actuele team- en clubinformatie en nog veel meer. Vanaf het moment dat de app live gaat, bereik je alle leden niet alleen meer via TV en website, maar dus ook via de Voetbal.nl app. We beseffen dat het uitbrengen van de nieuwe Voetbal.nl app langer heeft geduurd dan gepland, maar we rekenen erop dat jullie blij worden van het resultaat. Voor iedereen een begin van een toekomst met veel mooie ontwikkelingen.

  De app begint bij het inloggen

  Alle leden en fans van jouw voetbalvereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Om je leden al meteen vanaf de start goed verder te helpen, beginnen we bij het begin: het inloggen in de app. Inloggen in de nieuwe app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres wat de leden hiervoor gebruiken moet overeenkomen met e-mailadres zoals die bij de vereniging geregistreerd staat.

  Stap 1; Zorg er als club allereerst voor dat bij alle leden een actueel e-mailadres staat vastgelegd.

  Stap 2; Laat de leden vervolgens via mail weten dat er een nieuwe versie van de Voetbal.nl app komt en dat ze voor hun persoonlijke programma met het e-mailadres waarop ze de mail ontvangen, in de app kunnen inloggen. Het mailen van al je leden kun je heel eenvoudig in 1 keer vanuit Sportlink Club doen.
  Om je te helpen bij deze mail, hebben we al een opzetje gemaakt.

  Loggen leden niet in met het e-mailadres dat bekend is bij de club, dan is er geen directe link met de club. De voordelen van het Club.Pakket waar je vereniging over beschikt, kunnen dan niet optimaal benut worden en dat is natuurlijk zonde. Vandaar het advies aan de leden om zich vooral te registreren met het e-mailadres dat bekend is bij de club.